2020. március 24.

Online képzés indult a homeoffice-ról

„Magyarország otthonról dolgozik” címmel 10 részes videósorozatot indított a Training360, hogy megkönnyítse a hazai munkavállalóknak az otthoni munkavégzésre való átállást.

Merőben új helyzetben találta magát a hazai munkavállalók egy jelentős része. Sokak számára jelent nehézséget, hogy hirtelen otthonról végezzék a munkájukat, hiszen nincs ebben rutinjuk, nem feltétlen ismerik azokat az alapvető, és kevésbé maguktól értetődő fortélyokat, amelyekkel hatékonnyá tehető az otthoni munkavégzés, elterjedtebb nevén a homeoffice. Számukra nyújt segítséget a Training360. „Magyarország otthonról dolgozik” címmel, 10 részes videósorozatot indítottak, azzal a céllal, hogyközérthetően vezessék be őket az otthonról való munkavégzés alapjaiba.

A március 23-án indult sorozat első két része már elérhető a Trainig360 YouTube csatornáján, valamint Facebookon: www.facebook.com/Training360/, és mostantól naponta jelentkeznek az újabb részekkel.

"Az oktatási anyaggal elsősorban azoknak kívánunk segíteni, akik számára új helyzetet jelent, hogy otthonról lássák el a munkájukat. Ugyanakkor úgy érzem, sikerült olyan tartalmat összeállítani, amely a gyakorlott otthoni munkavégzőknek is hasznára válhat" – mondta Gál Ferenc, a Training360 szervezetfejlesztési üzletágvezetője.

A sorozatot végigkísérők megismerkedhetnek többek között az otthoni munkavégzés alapszabályaival, hogy miként érdemes kialakítani az új munkakörnyezetüket, hogyan tudják koncentrálni a figyelmüket, hogyan dolgozzanak felhőben, hogyan szervezzék a munkájukat egyénileg és csoportosan, milyen stressz faktorokkal találhatják szembe magukat, és milyen módszerekkel tudják kezelni ezeket.

"Bízunk benne, hogy az emberek jobban és magabiztosabban fogják érezni magukat az otthoni munkavégzés során, és ezáltal növekszik a hatékonyságuk is. Mi így tudunk segíteni" – tette hozzá Nyisztor József, a Training360 ügyvezetője.

A kialakult helyzet a Training360 felnőttképzési központ számára is komoly átállást követelt, tantermi oktatásaikat online képzési formára állították át.

Címkék: gazdaság

Keresik Michelisz Norbert utódját

7 órája

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. beállt a Hungaroring E-sport Bajnokság mögé, amely Michelisz Norbert túraautó világkupagyőztes szakmai vezetésével valósul meg.