2014. június 17.

Online rádió és programmagazin a Porttól

Tapasztalt szakemberek bevonásával PORTfm néven online rádiót indít és rendszeressé teszi a PORT magazin megjelenését az LS Média.

Tapasztalt szakemberek bevonásával PORTfm néven online rádiót indít és rendszeressé teszi a PORT magazin megjelenését az LS Média, a Libri-Shopline médiacége.

A két új termékhez két tapasztalt szakembert választottak: a PORTfm-et Machán Frigyes Nesta” (ESTfm, radiocafé, Neston), a PORT magazint Galambos Attila, a Pesti EST fénykorának főszerkesztője jegyzi.

„Pop, elektro, funk, soul, swing, nu jazz, afro-beat, world beat, bossa nova, reggae – a hazai rádiós piac legizgalmasabb zenei választékát szeretnénk kínálni, amelyet az LS Média online kiadványai - PORT, Fidelio és Színház.hu – által jegyzett kulturális ajánlók és információk tesznek majd teljessé" – mondta a zenei arculatról Machán Frigyes.

„Az online rádiózás – főleg Magyarországon – még gyerekcipőben jár, és nehéz elképzelni, hogy a mind olcsóbbá és elterjedtebbé váló mobil sávszélesség hátszelének segítségével rövid időn belül ne történjen meg itt is a digitális áttörés” – nyilatkozta Zsoldos Dávid, az LS Média ügyvezetője.

A PORTfm adása egyelőre webes felületen és androidos alkalmazáson keresztül elérhető, az iOS-változat napokon belül várható. Az adás elérhető a PORT.hu főoldaláról, bevezetését online, print és elektronikus kampány támogatja a nyári fesztiválszezonban.

Az eddig csak alkalmanként megjelenő PORT magazin a továbbiakban rendszeres programmagazinként jelentkezik – elsőként, június 17-én, a nyári kulturális programok és szabadidős lehetőségek között válogató PORT Nyár kerül a terjesztési pontokra. A 70.000 példányban megjelenő, ingyenesen terjesztett lap 64 oldalon, olvasmányos formában mutatja be elsősorban a hazai szabadidős-kulturális kínálatot.

A lap „bázisanyaga” a PORT.hu adatbázisa és tartalmi elemei, amelyből a szerkesztők egy modern városi, trendi, popkulturális magazint alkottak, elsősorban a 19-39 éves korosztály élményeire és szabadidős tevékenységeire koncentrálva.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

2 napja

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.