2011. augusztus 23.

Online tervezési eszköz a BrandFestivalon

A konferencia jelszava idén a bevonás, elköteleződés, ezt az esemény menetében is érvényesítenék.

A konferencia jelszava idén a bevonás, elköteleződés, ezt az esemény menetében is érvényesítenék.

Formai értelemben is bevonásra törekszik a témájában az "engagement" (elköteleződés) fogalma és trendjei köré szerveződő BrandFestival. Ennek eszközéül az Orange Paper nevet viselő iPad és okostelefonos alkalmazást alakították ki a Sanoma Mobilmédia üzletágával közösen.

Az eszköz az előadásokon, workshopokon, kerekasztalokon elhangzott résztémákat kívánja (inter)aktivizálni. A rendezvény célja a 2012-es évre szóló marketing és kommunikációs tervezés támogatása, ennek alapján épülnek fel a különböző szekciók, s az ezeken érintett területeket tükrözik az Orange Paper moduljai is.

A szervezők azért találták fontosnak az alkalmazás elékszítését, mert szerintük a szakmai események döntően "konferencia klasszik" tartalmakkal szolgálnak, azaz leginkább egyirányú kommunikációra építenek. Az Orange Papert egy, az esemény weboldalán elérhető kvíz egészíti ki.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

22 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.