2011. augusztus 23.

Online tervezési eszköz a BrandFestivalon

A konferencia jelszava idén a bevonás, elköteleződés, ezt az esemény menetében is érvényesítenék.

A konferencia jelszava idén a bevonás, elköteleződés, ezt az esemény menetében is érvényesítenék.

Formai értelemben is bevonásra törekszik a témájában az "engagement" (elköteleződés) fogalma és trendjei köré szerveződő BrandFestival. Ennek eszközéül az Orange Paper nevet viselő iPad és okostelefonos alkalmazást alakították ki a Sanoma Mobilmédia üzletágával közösen.

Az eszköz az előadásokon, workshopokon, kerekasztalokon elhangzott résztémákat kívánja (inter)aktivizálni. A rendezvény célja a 2012-es évre szóló marketing és kommunikációs tervezés támogatása, ennek alapján épülnek fel a különböző szekciók, s az ezeken érintett területeket tükrözik az Orange Paper moduljai is.

A szervezők azért találták fontosnak az alkalmazás elékszítését, mert szerintük a szakmai események döntően "konferencia klasszik" tartalmakkal szolgálnak, azaz leginkább egyirányú kommunikációra építenek. Az Orange Papert egy, az esemény weboldalán elérhető kvíz egészíti ki.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.