2013. október 31.

Online ügynökséget választott a Tesco

A nyertes a kiskereskedelmi lánc éves online stratégiáján és az online reklámügynökségi feladatokon dolgozhat.

A nyertes a kiskereskedelmi lánc éves online stratégiáján és az online reklámügynökségi feladatokon dolgozhat.

A kirowski Isobar nyerte a Tesco meghívásos digitális tenderét, így 2013 októberétől az online reklámügynökségi feladatok folyamatos ellátása, a márkatulajdonos éves online kommunikációs stratégiájának támogatása, tanácsadás és piaci elemzés, illetve a versenytársak és az online média figyelése és elemzése lesz a feladata.

Ennek nyomán az ügynökség feladatai közé tartozik majd a szezonális aktivitásokhoz, trade event-ekhez kapcsolódó Facebook-kampányok (alkalmazások, posztok) kreatív tervezése és kivitelezése; a Tesco Facebook, valamint a Főznijó Facebook oldal tartalomgondozása, moderálása. Szintén a kirowski fejleszti a jövőben a különféle online interaktív játékokat és microsite-okat, emellett feladata lesz a tartalomfrissítési feladatok elvégzése, illetve a kampánykreatívok, online promóciós anyagok, hírlevelek tervezése és gyártása is.

Így örül a kirowski a Tesco-megbízásnak

A kirowski Isobar körülbelül 10 éve folyamatosan dolgozik a Tescóval kisebb-nagyobb kommunikációs feladatokon. Korábban a tesco.hu és az oldalhoz tartozó microsite-ok fejlesztése, illetve e-mail adatbázis építetés, hírlevél gyártás-küldés és tömeges SMS szolgáltatás nyújtása is az ügynökség feladatai között szerepelt. 2012-től az ügynökség elsősorban a Tesco Facebook jelenlétét koordinálta, emellett a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatás bevezetéséhez kapcsolódó offline és online kreatívfeladatokat látta el