2010. november 17.

Opel: megint dalra ...

Újabb popsztárral erősít marketingfronton az Opel. Az Eurovízió-győztes Lena már nem volt elég – itt a brit importlány.

Újabb popsztárral erősít marketingfronton az Opel. Az Eurovízió-győztes Lena már nem volt elég – itt a brit importlány.

A grúz származású, brit állampolgárságú Katie Melua ugyan énekelt korábban közlekedési eszközökről, de nem világos, hogy az általa énekelt, Nine Million Bicycles című szerzemény (és annak előadása) irányította-e rá a figyelmet. A dolog nem kizárt, hiszen sajtóinformációk szerint ugyanis a cég „zöldítene” imázsán. A cég egyik vezetője már korábban jelezte: olyan arcokat akarnak szerezni a márkának, akiknek van mondanivalójuk, hitelesek, és semmiképpen nem tartoznak a bármikor le- és kicserélhető hollywoodi sztárocskák sorába.

Alig két és fél hónapja szerződtette le Lena Meyer-Landrut-ot az Opel. A legnagyobb példányszámú német bulvárlap akkor még azt pedzegette: a Touch A New Day klipjében még az anyósülés jutott a tinisztárnak, de nemsokára a kormánynál ülhet, mivel „mega-reklámszerződést” kötöttek a felek. A lap azt is pedzegeti, hogy milyen érdekességeket rejthet Lena szereplése, hiszen az alig 19 éves lány még friss jogosítványos „mazsola”, a gyakorlati vizsgán ráadásul csak második nekifutásra ment át.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

12 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.