2012. január 19.

Opel nyomulás az MSN Mai Napon

Az autómárka nem hagyományos rich media megjelenést választott legújabb online kampányához.

Az autómárka nem hagyományos rich media megjelenést választott legújabb online kampányához.

A nemzetközi MSN környezetben már gyakran alkalmazott, itthon azonban még ritkább rich media megjelenést alkalmazott az Opel legutóbbi kampányában. Az autómárka január 18-án az MSN Mai Nap nyitóoldalán jelent meg "home page takeover", azaz címlapfoglaló hirdetéssel.

A kommunikáció az Opel GTC Astrát népszerűsíti. A megjelenésen a hirdetővel az ACT Europe médiaügynökség és az Adaptive Media sales house dolgozott. A kampánykreatívokat az MRM Budapest szállította, a kampányt a MediaMind rich media adserver szolgálta ki.

Mint közölték: a megoldást az erős vizuális jelenlét és a hirdetői kizárólagosság miatt választották. A takeover keretében a teljes háttérképet a felső hirdetési helyek egészítik ki, kattintásra az oldal középső részén a hirdető videója jelenik meg nagy méretben. A film megtekintése után az oldal az X gombra kattintva áll vissza az eredeti állapotába.

Az MSN Mai Nap takeover mellett az Adaptive Media portfoliójában a TV2.hu felületein tapéta és video pre-roll formátumban futottak az Opel-hirdetések.

Az elmúlt időszakban több látványos autós kampány is futott. Ezek egyike a szintén az Adaptive Mediához köthető Kia-megjelenés a Port.hu-n, ott flipside formátumot alkalmaztak. A másik pedig a Mercedes november végi megjelenése az Indexen, utóbbin a Republic Group dolgozott a hirdetővel.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.