2012. december 17.

Operatív igazgató az Armadillonál

Arany Gábort nevezte ki operatív igazgatónak az Armadillo Kreatív Ügynökség. Az ügynökségnél több újítás, fejlesztés is köthető a szakemberhez.

Arany Gábort nevezte ki operatív igazgatónak az Armadillo Kreatív Ügynökség. Az ügynökségnél több újítás, fejlesztés is köthető a szakemberhez.

Operatív igazgatói pozíciót hozott létre az Armadillo Kreatív Ügynökség, melyre az eddigi stratégiai vezetőt, Arany Gábort nevezték ki. A szakember két éve ügyféloldalról, menedzseri szemlélettel érkezett az ügynökséghez. Ez idő alatt felelt az ügyfélkapcsolatért, stratégiai tervezésért, illetve létrehozta a cég CSR társadalmi felelősségvállalás programját, melybe partnereit is több esetben bevonta, továbbá elindította a social média üzletágat, az integrált kommunikációra épülő projekteket, valamint HR-es szemlélettel a csapat, mint motivációs erő bevezetését az ügynökségen belül.

„Az utóbbi időben portfoliónkat és működésünket a változó igényekhez igazítottuk, új szolgáltatásokat vettünk fel. Az Armadilloval együtt egyéni kompetenciáink is fejlődtek, a megváltozott menedzsmenttel gyorsabb, hatékonyabb projekt-folyamatot és növekedést érhetünk el” – indokolta az átalakítást Bartha Péter, tulajdonos-ügyvezető.

„Már nem lehet régi berögözött standardekben gondolkodni, a digitalizált világunkban komplex kommunikáció és bizalomépítés van, ezt kell jól használni és egymásra építeni” - mondta Arany Gábor, majd példával élve megjegyezte: „Év eleje óta tudatosan használtuk ezt a modellt, és azt látjuk, az ügyfelek is egyre inkább igénylik. Mindemellett legnagyobb feladatomnak – a jelenlegi külföldi megbízóink megtartása mellett - a külföldi terjeszkedést, nemzetközi stratégiai kapcsolatok kiépítését látom”.