2013. október 25.

Orosz óriások nászbuktája

Kifulladni látszik a lelkesedés, egyre távolabb a cél; elbukhat az orosz kábeltévés piac idei nagy üzlete. Pedig a célpont három éve eladó.

Kifulladni látszik a lelkesedés, egyre távolabb a cél; elbukhat az orosz kábeltévés piac idei nagy üzlete. Pedig a célpont három éve eladó.

Helyi sajtóhírek szerint a moszkvai hatóságok ellenállásán bukhat meg az ügylet, amelynek keretében végre új gazdához kerülhetne az orosz fővárosban erős Akado. A cég 1,1 millió tévé- és 800 ezer szélessávúnet-előfizetőt mondhat magáénak Moszkvában, Szentpéterváron és Jekatyerinburgban.

A társaságot ugyan fél éve még más társaságokkal is hírbe hozták, de nyáron már az ER Telecom látszott a versenyfutás végső győztesének. Az ország egyik vezető kábeltévé-és második legnagyobb szélessáv-szolgáltatója (amely mindkét piacon két és félmillió ügyfelet mondhat magáénak), azért vette volna meg a társaságot, hogy ezzel erős pozíciókkal léphessen be a fővárosi piacra. A felek mindenesetre abban állapodtak meg: tovább tárgyalnak az ügyletről.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

7 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

7 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.