2012. október 18.

Országos Média Diákverseny 12. alkalommal

November 9-ig várják a felsőoktatási diákok jelentkezését. Ezúttal gyógyszeripari ügyfél adja a feladatot az OMD versenyén.

November 9-ig várják a felsőoktatási diákok jelentkezését. Ezúttal gyógyszeripari ügyfél adja a feladatot az OMD versenyén.

Tizenkettedik alkalommal rendezi meg az Országos Média Diákversenyt az OMD Hungary egyetemi és főiskolai hallgatók számára. Az idei feladatot a Richter Gedeon adja, amely allergia elleni készítménye 2013-as kommunikációjára vonatkozóan vár megoldásokat.

A verseny írásbeli fordulójára november 9-ig lehet nevezni, ekkorra kell leadni a pályamunkákat. Ezt a szóbeli döntő követi november 30-án.

A djíak között féléves szakmai gyakorlat szerepel, melyet a nyertes csapat tagjai az OMD-nél vagy a verseny valamely támogatójánál (RTL Klub, Origo, Odex, Juventus Rádió, Sanoma Media) tölthetnek el.

A Médiapiac különdíjat ajánlott fel: tavalyhoz hasonlóan a győztes csapat (tanárával együtt) vendégünk lesz a márciusi Médiapiac 2013 konferencián, ahol a médiapiac vezető szakemberei előtt mutathatják be a díjnyertes "tenderanyagot".

A verseny célja, hogy elősegítse az egyetemi és főiskolai hallgatók körében a kommunikációs stratégiai tervezés, azon belül a médiatervezés gyakorlati megismerését, népszerűsítését, és hozzájáruljon a hallgatók minél magasabb szintű képzéséhez, szakmai fejlődéséhez. A verseny egy valódi ügynökségi pályázatot szimulál.

A verseny facebook oldala, ahol minden információ, a feladatkiírás és a kontakt információk elérhetőek: www.facebook.com/OrszagosMediaDiakverseny