2014. november 18.

Oscar-díjas színész a Nespresso új kampányában

George Clooney partnere ezúttal Jean Dujardin lett.

George Clooney partnere ezúttal Jean Dujardin lett.

November 14-étől fut a magyar piacon a Nespresso új reklámfilmje. A How far című szpot arról szól, hogy George Clooney hogyan talál emberére Jean Dujardinben, és hogyan járnak túl az eszén, miközben ő csak egy kávéra vágyik.

What else? Új film a Nespressótól

"Az új Nespresso 'What Else?' kampányban olyan újszerű, játékos forgatókönyvet akartunk írni a már hosszú ideje a márka nagyköveteként szereplő George Clooney számára, amit a nézők a TV-ben és online egyaránt élvezhetnek. Idén lehetőségünk nyílt arra, hogy Jean Dujardinnel is együtt dolgozhassunk, s ez remek alapötletet adott nekünk a tévéreklámhoz, amelyben bemutatjuk, George és Jean mit tenne meg azért, hogy a Nespresso utánozhatatlan aromáját élvezhessék" - mondta el Guillaume Le Cunff, a Nestlé Nespresso nemzetközi marketing- és stratégiai igazgatója.

A szpotot Grant Heslov rendezte, aki Oscar-díjas producerként, forgatókönyvíróként és színészként is ismert. Az új kampányon a reklámfilmet készítő McCann, a digitális megjelenésekért felelő MRM/McCann, a PR-tevékenységet koordináló Weber Shandwick és a márka arculatáért felelő FutureBrand ügynökségeket tömörítő Interpublic Group dolgozott.

Fekete fokhagymával újít a Nagybani Piac

3 órája

Fekete fokhagymát kóstoltak a Piac Éjszakája vendégei a Nagybani Piacon. A különleges élelmiszer speciális fermentációs eljárással készül, és a kutatások szerint egészségesebb, mint a friss fokhagyma.

Százból tizenöt magyar márkahű

7 órája

Kétszer olyan márkahűek a magyarok, mint a világátlag: 15 százalékuk ragaszkodik a megszokott termékekhez. Ugyanakkor több mint egynegyedük nyitott a korábban nem próbált termékekre is - derül ki a Nielsen felméréséből.