2012. június 18.

Osztrák turisztikai kampány Magyarországon

Május végén indult el Magyarországon az alsó-ausztriai régió kreatív elemeket is felhasználó promóciós kampánya.

Május végén indult el Magyarországon az alsó-ausztriai régió kreatív elemeket is felhasználó promóciós kampánya, amelynek célja, hogy minél több emberrel megismertesse a hegyek nyújtotta nyári élményeket és kikapcsolódási lehetőségeket.

Különböző kreatív elemeket is tartalmaz az a promóciós kampány, amely május végével indult el Magyarországon, és amelynek célja, hogy minél több ember figyelmét hívja fel szomszédunk, az alsó-ausztriai régió nyújtotta nyári kikapcsolódási lehetőségeire.

A kampány BTL aktivitásai között olyan elemek szerepelnek mint egy ál-stoposokat felvonultató gerilla marketing aktivitás – amelynek lényege, hogy brandelt stopposok népszerűsítik a régiót az autóutak mentén – illetve egy sportáruházi promóció, valamint az egyik legnagyobb bevásárlóközpont liftjében egy Alsó-Ausztriát bemutató és népszerűsítő dekoráció.

Az ál-stoposokat felvonultató gerilla

Az áruházi promóció keretében a vásárlók a parkolóban felállított 3D-s kabin segítségével szerezhetnek információt az utazásokról. Ugyanitt arra is lehetőségük van, hogy 3D-s élményfotót készíttessenek magukról – így mindenki azonnal az alsó-ausztriai hegyekbe képzelheti magát és élvezheti a táj szépségét.

Az Alsó-Ausztriát népszerűsítő 2012-es nyári promóciós kampány munkáit a Multeam 360° Kommunikációs Csoport tagjai, a Multeam Events és a Stern Communications látja el.