2015. június 02.

Out of home részleget indított a Mediafield

Az ügynökség új közelítéssel lépne ebbe a szegmensbe.

Mediafield Outdoor néven hozott létre új divíziót a médiaügynökség. Az új egység teljes körű szolgáltatást kínál a közterületi kampányok tervezése és lebonyolítása terén.

Támba Miklós ügyvezető igazgató elmondta: „A megszokott ügyfél - médiaügynökség – köztéri optimalizáló - médiatulajdonos vonal helyett az évek során közvetlen kapcsolatot alakítottunk ki a felülettulajdonos cégekkel, és házon belül terveztük a kampányainkat. Ennek fő oka az ügyfeleink által elvárt költséghatékony megoldások elérése valamint a független és rugalmas felülettervezés igénye volt."

A médiaügynökség többszáz országos illetve regionális kampányt bonyolított már le, erre a tapasztalatra épít a divízió létrehozása során. Ennek a tapasztalatnak egy részét esettanulmányok és egyéb írások formájában is megosztják az ügynökség weboldalán.

Ki fogja vezetni a céget?

2019. október 18.

Mi lesz, ha valami váratlan történik velünk? Mi lesz a megteremtett értékeinkkel, vagyonunkkal és a céggel? Biztonságban van a család, a vagyon? A cég tovább tud majd működni zavartalanul?