A Médiapiac őszi rendezvényén külön szekció foglalkozik a legfiatalabbakkal.

A szekcióban a következő előadók prezentálnak exkluzív kutatásokat, esettanulmányokat:

Az internetes zaklatás az online térben (angolosan cyberbullying) egyre több fiatalt érint, ezért indította el a UNICEF a #NEMVAGYEGYEDÜL kampányát, amelyben influencerek, közszereplők közreműködésével biztosít lehetőséget arra, hogy az áldozatok egy számukra szimpatikus, hozzájuk valamilyen formában közel álló emberrel beszéljék meg a problémát. Ennek kapcsán tart előadást az UNICEF ügyvezető igazgatója, Mészáros Antónia.

Halmos Júlia Csenge a Synetiq Kft. képviseletében egy kutatásban mutatja be, a fiatalok hogyan reagálnak az influencerekre, mi az, ami felcsigázza őket és mi az, amire ne is gondoljunk, ha vagyonokat költünk influencerezésre.

Hogyan lehetsz vonzó munkahely az új generáció számára? Hogyan lesznek a követőkből, likeokból, -ből újonnan csatlakozó kollégák? Merész elképzelés, hogy a munkatársaid kezébe add a márkaépítést?

Ezekre a kérdésekre ad választ előadásában a Generali képviseletében Árr Mariann marketing és customer experience vezető és Basky Balázs Unit manager.

A Marquard Media szakembere az ÉVA magazin Teenboss projektjéről mesél, amelynek lényege, hogy az ÉVA szeptemberi lapszámában megjelent belső különszámát teljes egészében a Z generáció tagjai szerkesztették, írták. A projekthez kapcsolódóan a social mediában is létrehoztak egy külön teenboss felületet az ÉVA égisze alatt, amelyet ugyancsak az említett generáció tagjai látnak el tartalommal.

Hogyan segítheti a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás a social kampányokat?
Egy fiatalokat célzó kampány adatai, és ami mögötte van. Csiszár Gergő, a Post for Rent ügyvezető igazgatója beszél mindarról, amit a cég data-driven platformjáról tudni akartunk, avagy hatékonyságnövelés a marketingben.

 

Jöjjön el a Digitáliára és halgassa meg az előadóinkat!

A konferenciára itt jelentkezhet,

a részletes programot pedig itt tekintheti meg.