2012. szeptember 21.

PR-cégek kaptak díjakat

A Magyar Public Relations Szövetség a ReklámFeszten adta át az első Sándor Imre PR-Díjakat az ügynökségeknek.

A Magyar Public Relations Szövetség a ReklámFeszten kiosztotta az első Sándor Imre PR-Díjakat, melyekkel hírnévmenedzsment és projekt kategóriákban ismerte el az élenjáró magyarországi ügynökségek munkáit.

Az MPRSZ idén tavasszal hozta meg a döntést arról, hogy önálló PR-díjat alapít, mellyel a magyarországi ügynökségek szakmai munkáját ismeri el, méghozzá kizárólag a PR-szempontok figyelembevételével, és anélkül, hogy a különböző pályamunkák között rangsor felállítására törekedne. Az évenként odaítélésre kerülő szakmai díj elnevezésével a hazai marketingkommunikációs és PR-szakma egyik elméleti úttörője, Dr. Sándor Imre professzor emléke előtt kívánt tisztelegni a szövetség. A Sándor Imre PR-díjra az ügynökségek maguk jelentkezhettek, a zsűri az MPRSZ elnökségének és jogi tagjainak képviselőiből állt.

2012-ben a nyertes ügynökségek a következők: Hill & Knowlton Hungary (2x), PS:PRovocative, Ferling PR, Hypnosia Kreatív, Sakkom Interaktív.

A díjátadón Dr. Szeles Péter, az MPRSZ elnöke kiemelte, hogy minden olyan pályázatot oklevéllel díjaztak, mely megfelelő értékelést kapott a zsűri szigorú pontrendszerében. A nyertes pályamunkák így különböző témakörökből kerültek ki, a bírálók azt tartották szem előtt, hogy azok szakmaisága mennyire felel meg a public relations szakma mai legjobb gyakorlatának – különös tekintettel a mérhetőség kritériumára.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.