2014. április 09.

PR-szekciót alakított a MAKSZ

Öt ügynökség szerepel az alapítók között. Eddig ATL, BTL, média és online szekció volt a szövetségben.

Öt ügynökség szerepel az alapítók között. Eddig ATL, BTL, média és online szekció volt a szövetségben.

Az ACG Pro, a Café PR, a Grayling, az Uniomedia és a Well PR részvételével megalakult a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (MAKSZ) a PR-szekciója. A szekció elnöke Balatoni Zsófia, az Uniomedia társvezetője, helyettese Ábrahám Gergely, a Grayling vezérigazgatója.

A cél a közlés szerint a szakmai, minőségi sztenderdek kialakítása, a legprogresszívebb hazai és nemzetközi eredmények, megoldások népszerűsítése és a szakmai érdekvédelem. Az első projektek a mérhetőség és az utánpótlás-nevelés köré szerveződnek. Hozzáteszik: a PR-eszközök használata az utóbbi időben nőtt, a klasszikus vállalati kommunikációs szerep mellett megjelent a márkakommunikációs szerep is.

"A PR erősödő szerepe a tartalomvezérelt vállalati marketingkommunikációban az egész szakmát új kihívások elé állította, miközben a PR ügynökségektől elvárható minőségi sztenderdek megfogalmazásában, a szakmai érdekvédelemben, a legjobb hazai és nemzetközi gyakorlatok, új trendek megismertetésében a PR jócskán lemaradt más kommunikációs ágak mögöt" - olvasható a közleményben.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

8 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

13 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.