2014. április 09.

PR-szekciót alakított a MAKSZ

Öt ügynökség szerepel az alapítók között. Eddig ATL, BTL, média és online szekció volt a szövetségben.

Öt ügynökség szerepel az alapítók között. Eddig ATL, BTL, média és online szekció volt a szövetségben.

Az ACG Pro, a Café PR, a Grayling, az Uniomedia és a Well PR részvételével megalakult a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (MAKSZ) a PR-szekciója. A szekció elnöke Balatoni Zsófia, az Uniomedia társvezetője, helyettese Ábrahám Gergely, a Grayling vezérigazgatója.

A cél a közlés szerint a szakmai, minőségi sztenderdek kialakítása, a legprogresszívebb hazai és nemzetközi eredmények, megoldások népszerűsítése és a szakmai érdekvédelem. Az első projektek a mérhetőség és az utánpótlás-nevelés köré szerveződnek. Hozzáteszik: a PR-eszközök használata az utóbbi időben nőtt, a klasszikus vállalati kommunikációs szerep mellett megjelent a márkakommunikációs szerep is.

"A PR erősödő szerepe a tartalomvezérelt vállalati marketingkommunikációban az egész szakmát új kihívások elé állította, miközben a PR ügynökségektől elvárható minőségi sztenderdek megfogalmazásában, a szakmai érdekvédelemben, a legjobb hazai és nemzetközi gyakorlatok, új trendek megismertetésében a PR jócskán lemaradt más kommunikációs ágak mögöt" - olvasható a közleményben.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)