2018. február 12.

PR-ügynökséget választott a 3M

A technológiai vállalat meghívásos tenderét a Person nyerte, akik a PR feladatok mellett már a vállalat digitális kommunikációjáért is felelnek.

A 3M egy vezető technológiai világcég, amelynek központja az egyesült államokbeli St. Paulban található. A vállalat több mint száz éve fejlesztője az ipari, energetikai, telekommunikációs, biztonsági, egészségügyi, irodai és háztartási területeken használt termékeknek és megoldásoknak. A 3M több mint 50 000 terméket tartalmazó portfólióval rendelkezik, amelyek egytől egyig innovatív megoldások a saját területükön. Okos és hatékony megoldásaik hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, biztonsághoz és az emberek egészségéhez is - írják.

A cég célja, hogy a régióban tovább növelje márkaismertségét, hatékonyabbá tegye B2B kommunikációját. A Person a regionális (cseh, szlovák, magyar) ügynökségi kör részeként a magyar PR-kampányok és a digitális kommunikáció (social media management, local tartalomgyártás) mellett a vállalati kommunikációért felel.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.