2016. szeptember 27.

PR-ügynökséget választott a METU

Új kommunikációs ügynökséggel kezdi meg a 2016/2017-es tanévet a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU).

Szeptembertől a Noguchi Porter Novelli támogatja a 2016-tól már egyetemként működő intézmény pr-aktivitásait. A METU meghívásos tenderen választotta ki új ügynökségét.

Az együttműködés célja a tavaly márkanév- és arculatváltáson átesett intézmény (korábban Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola – BKF) ismertségének növelése és szakértői pozícionálása. A Noguchi Porter Novelli tevékenysége a magánegyetem üzleti, kommunikációs és turizmus-vendéglátás szakjainak kommunikációjára, valamint a corporate kommunikációra terjed ki.

„A Budapesti Metropolitan Egyetem Magyarország legnagyobb magánegyetemeként a gyakorlatorientált és a piaci trendeket követő oktatást helyezi előtérbe, így a METU-n szerzett diploma értéke mind a hazai, mind a nemzetközi piacon tovább emelkedik. Célunk, hogy az intézmény a felsőoktatási szektorban elfoglalt szerepének megfelelő súllyal jelenjen meg a hazai médiában” – mondta Jákó Eszter, a Metropolitan Egyetem marketing és kommunikációs vezérigazgató-helyettese.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.