2016. szeptember 27.

PR-ügynökséget választott a METU

Új kommunikációs ügynökséggel kezdi meg a 2016/2017-es tanévet a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU).

Szeptembertől a Noguchi Porter Novelli támogatja a 2016-tól már egyetemként működő intézmény pr-aktivitásait. A METU meghívásos tenderen választotta ki új ügynökségét.

Az együttműködés célja a tavaly márkanév- és arculatváltáson átesett intézmény (korábban Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola – BKF) ismertségének növelése és szakértői pozícionálása. A Noguchi Porter Novelli tevékenysége a magánegyetem üzleti, kommunikációs és turizmus-vendéglátás szakjainak kommunikációjára, valamint a corporate kommunikációra terjed ki.

„A Budapesti Metropolitan Egyetem Magyarország legnagyobb magánegyetemeként a gyakorlatorientált és a piaci trendeket követő oktatást helyezi előtérbe, így a METU-n szerzett diploma értéke mind a hazai, mind a nemzetközi piacon tovább emelkedik. Célunk, hogy az intézmény a felsőoktatási szektorban elfoglalt szerepének megfelelő súllyal jelenjen meg a hazai médiában” – mondta Jákó Eszter, a Metropolitan Egyetem marketing és kommunikációs vezérigazgató-helyettese.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

3 órája

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.