2015. november 10.

PR-ügynökséget választott a Mercedes-gyár

Meghívásos tenderen választott PR-ügynökséget a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

A kecskeméti gyár először dolgozik együtt kommunikációs tanácsadó céggel a termelés 2012-es indulása óta. A PR-ügynökségi tender egy folyamat része, amelynek célja, hogy Magyarország immár 5. legnagyobb árbevételű vállalata és – 2014-es adatok alapján – 4. legnagyobb exportőre még nagyobb hangsúlyt fektessen a vállalati kommunikációra, s ezzel is erősítse imázsát, mint „Magyarország legvonzóbb munkahelye”. (A Randstad egy 7000 fős országos felmérés alapján 2015-ben a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. részére adta át „Magyarország legvonzóbb munkahelye” díjat.)

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. meghívásos PR-tenderének győztese a KRQ Communications, amelyet eddigi referenciái és stratégiai javaslatai alapján választott partneréül a vállalat. A KRQ teljes körű kommunikációs szolgáltatást nyújt a vállalatnak: médiakapcsolatok, issues management, CSR-tanácsadás és integrált kommunikáció terén.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.