2011. július 07.

PR-ügynökséget választott a Nordtelekom

A társaság aktívabb tőzsdei és befektetői kommunikációt folytatna a PR-partner segítségével.

A társaság aktívabb tőzsdei és befektetői kommunikációt folytatna a PR-partner segítségével.

Felkérés alapján a Front Page Communications nyerte a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Nordtelekom PR-megbízását. A cég növekedéséhez kapcsolódó befektetői, tőzsdei kommunikációja aktivizálásához keresett partnert.

A Nordtelekom mobilinternettel, bérelt vonali és ADSL internet-szolgáltatással, telefonszolgáltatással és szerver elhelyezéssel foglalkozik. A Magyar Telekom és az Invitel mellett a Vodafone hálózatán is teljeskörű internet-szolgáltatást nyújt. A társaság 2009-ben vezette be részvényeit a BÉT-re.

A Front Page Communications nemrégiben még egy pénzügyi kommunikációs megbízást nyert el, miután a Day One Capital angyaltőke-alap az ügynökséget bízta meg piaci bevezetéséhez kapcsolódó kommunikációs feladatok ellátásával.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.