2020. november 20.

Pályakezdőknek szóló tippeket adnak Pamkutyáék egy állásportál kampányában

Az ismert youtuber páros a Karrier Kommandó néven indult kezdeményezésben hasznos tippekkel látja el a pályakezdőket.

A Zyntern.com Állásportál kampányában influencerek és nagyvállalatok együtt segítenek a pályakezdő fiataloknak átállni az online munkakeresésre és munkára. A három hónapos kampány alatt szó lesz pályaválasztásról, az online interjúzásról és arról is, hogy a koronavírus miatt megváltozott online és irodai jelenlét alatt hogyan érdemes beilleszkedni.

A tanácsokat multinacionális vállalatok (többek között a Decathlon, a Prezi, a Heineken és a Tata Consultancy Services) elismert HR szakemberei fogalmazták meg az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján. Annak érdekében pedig, hogy a tippek minél érthetőbben és egyszerűbben jussanak el a fiatalokhoz, az egyik legismertebb hazai influencerpáros, Pamkutyáék tolmácsolják azokat rövid videókkal az Instagramon.

"A kezdeményezés egyedülálló és formabontó több szempontból is. Egyrészt a témája miatt. Az első olyan átfogó hazai kampány, ami választ ad a koronavírus miatt megváltozott és online térbe került munkavállalói kihívásokra. Másrészt pedig először fognak össze influencerek és népszerű nagyvállalatok olyan közös cél érdekében, ami a fiatalok munkaerőpiaci lehetőségeit akarja segíteni"- mondta Megyeri Mirtill, a Zyntern társalapítója és kommunikációs vezetője.