2018. április 04.

Pályázatot hirdet a dm

Idén a Nap hőseit keresik, a fődíjas óvoda pedig külön örülhet majd, hiszen a drogéria felújítja a játszóterüket is.

A dm idén nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Nap gyermekei pályázatot, amelynek célja, hogy szakemberek segítségével, edukációs jelleggel hívja fel a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára.

Arra kérik az ovikat, készítsék el saját napvédelmi szabályzatukat, s mindig legyen egy hős kis „napos”, aki figyel, hogy mindenki betartsa az óvintézkedéseket.

Többféle értékes nyereménnyel készülnek az oviknak: az első 400 pályázó óvoda naptejet kap ajándékba a L’Oréal Magyarország Kft. jóvoltából, a dm pedig napvédelmi társasjátékkal készül a gyerekeknek. Az első 100 beküldő óvoda kreatív rajzoló készletet is nyer, a weboldali szavazás eredményeképpen legtöbb szavazatot kapott közönségdíjas pályázatot készítő óvodai csoportnak szandálokkal kedveskednek.

A pályázat fődíjasáról zsűri dönt, a 10 legtöbb szavazatot elnyerő óvoda közül választanak, a nyertes udvarát a szervező látványos és kreatív játékokkal újítja fel, amelyek funkcionális árnyékolástechnikai megoldásokat is tartalmaznak.

"Melyik ovis ne szeretne Hős lenni? Hiszünk abban, hogy a játékos feladatokkal sikerül a gyerekekhez közel hozni a napvédelmet, s magától értetődő lesz a naptej használata, vagy az, hogy felveszik a napszemüveget, a kis kalapot" – mondta el Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

A Nap gyermekei programhoz az idei évben a Magyar Rákellenes Liga is csatlakozott, s szakmai partnerként segíti a dm kezdeményezését.