2020. március 25.

Pályázatot hirdet az ARC Magazin

Infografika pályázatot hirdet az ARC Magazin. Cél a járvánnyal kapcsolatos széleskörű tájékoztatás.

"Helló grafikusok, járványügyi szakértők, firkászok, copywriterek, infógrafikusok! Ha van kapacitásotok, készítsetek szakszerű, jól értelmezhető és tekintet vonzó infógrafikákat a járvánnyal kapcsolatos védekezéshez! Célunk, hogy gyorsabban terjedjenek a személyes óvintézkedések, mint a vírus! Legyen minden társasházban, boltban, benzinkúton, orvosi rendelőben, stb., stb. helyen megfelelő, közérthető, kisméretű plakát, amit jó minőségben egyénileg ki tud nyomtatni bárki!

Kérjük Messenger üzenetben küldjétek el terveitek jpg változatát, ill. azokat az internetcímeket, ahonnan le lehet azokat tölteni szabadon! A képeket a hozzá tartozó linkekkel együtt fogjuk publikálni az oldalunkon - írják közleményükben.

Nyeremény az értelmes tevékenység, a jó érzés és egy virtuális korona! Hajrá!!!" - írják Facebook közleményükben.

Mi ezeket az információforrásokat találtuk hirtelen. Ha tudtok még ilyeneket, küldjétek el legyetek szívesek! Köszönjük!

Magyarul:

https://www.facebook.com/akutszakasz/

https://atlo.team/koronamonitor/

Címkék: gazdaság marketing ARC

Keresik Michelisz Norbert utódját

6 órája

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. beállt a Hungaroring E-sport Bajnokság mögé, amely Michelisz Norbert túraautó világkupagyőztes szakmai vezetésével valósul meg.