2017. május 05.

Pályázatot ír ki civil szervezetek számára a dm

A nyertes kezdeményezéseket 500 ezer forinttal támogatják.

Nap mint nap sok civil közösség tesz azért, hogy a társadalom ügyeit felkarolják, a dm idén is szeretné ezt a segítő tevékenységet támogatni, ezért ismét pályázatot ír ki civil szervezetek részére. A Jótettekkel egy jobb világért programban helyi ügyeket felkaroló projekteket keres a drogéria, majd 10 pályázatot támogat 500-500 ezer forint hozzájárulással.

A projektek az alábbi kategóriákhoz kapcsolódhatnak: egészséges életmódra nevelést népszerűsítő programok, szociálisan hátrányos helyzetben élő családok és gyermekek támogatása, környezettudatos életmódra, szemléletre nevelés.

A pályázati kiírás részvételi kritériumainak megfelelő szervezetek 2017. május 2.- május 31-ig adhatják be pályázatukat a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon, ahol a részletes pályázati kiírás is letölthető.

Címkék: gazdaság csr DM

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

19 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.