2010. december 22.

Pályáztat a GVH

Logó- és kisfilm-pályázatot hirdetett a Gazdasági Versenyhivatal. Nem kell robogniuk az indulni kívánóknak: lesz idejük kreatívkodni.

Logó- és kisfilm-pályázatot hirdetett a Gazdasági Versenyhivatal. Nem kell robogniuk az indulni kívánóknak: lesz idejük kreatívkodni.

Az utóbbi kategóriában maximum két perces, bármilyen kép- és hanghordozóra rögzített kisfilmet várunk, mely lehet animáció, bábfilm, rajzfilm stb. A kisfilm témája a tiltott versenykorlátozó megállapodások, azaz a kartellek bemutatása az átlagember számára. A pályázók szabadon választhatják meg milyen irányból közelítik meg a témát, így készülhet a film például a kartellek jogsértő jellegének bemutatásáról vagy éppen a velük szembeni fellépés lehetőségeiről, annak nehézségeiről.

A másik kategóriában a Gazdasági Versenyhivatal számára készített logó-terveket várnak. Ennek tükröznie kell a Gazdasági Versenyhivatal olyan jellemzőit, mint a függetlenség, Országgyűlés alá rendeltség; a nemzetközileg is elismert magas színvonalú szakmai munka; a fogyasztók érdekeinek védelme; valamint a korszerű hivatali működés, ügyfélorientált szemlélet.

„A logó a hivatal arculatának alapját képezi, az megjelenik a Gazdasági Versenyhivatal hivatalos honlapján túl többek között kiadványain, hivatalos levelezéseiben” – jegyzik meg. Egy személy vagy csapat két kisfilm- és hat logótervvel jelentkezhet az április 15-i beadási határidőig.

Címkék: pályázat