2016. július 29.

Paralimpikonok felkészülését segíti a Bravos

Kásás Tamással egy, a magyar vízilabda-válogatott aláírásával ellátott labdát bocsátott licitálásra.

2016. július 25-én bocsátotta árverésre azt a vízilabdát a Bravos kávét gyártó Mocca Negra Zrt. és Kásás Tamás, amelyet a jelenlegi férfi vízilabda-válogatott tagjai írtak alá. A licitálás egy napig tartott, fő célja a Magyar Paralimpiai Bizottság támogatása volt. „A hazai élsport elkötelezett támogatói vagyunk, ezért is gondoltuk, hogy egy szimbolikus tárgy felajánlásával a magyar paralimpikonok felkészülését segítjük” – mondta el Csóka Gyula, a Mocca Negra Zrt. vezérigazgatója.

A dedikált labda kedden reggel pár másodperccel 9 óra előtt találta meg gazdáját egy budapesti étteremvezető személyében, aki 510 ezer forinttal lett a legmagasabb összeget felajánló licitáló. A labdát, melyet Kásás Tamás és a kávégyártó cég vezérigazgatója személyesen adott át, már aznap kezében tarthatta új tulajdonosa. „Nagyon örülünk egyrészt azért, mert több száz embert megmozgatott a kezdeményezésünk, és természetesen annak is, hogy sikerült túlszárnyalni a felajánlott összeggel a kitűzött célunkat. Tudjuk, hogy az egyik legjobb helyre, a Magyar Paralimpiai Bizottsághoz kerül a támogatásunk” – tette hozzá Csóka Gyula.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.