2018. január 09.

Páratlan felvételek

A Panasonic a legkülönbözőbb tudású operatőrök igényeit is kielégítő, két új, 4K videokamerát és egy prémium Full HD videokamerát mutatott be.

A Panasonic büszkén mutatta be két új 4K videokameráját (HC-VXF1 / HC-VX1) és új Full HD videokameráját (HC-V800), amelyen új képérzékelő és új objektív gondoskodik a jelentősen továbbfejlesztett képminőségről. Valamennyi új videokamera kimagasló optikai tulajdonságokkal rendelkezik, ilyen a 25 mm-es széles látószögű és 24x optikai zoommal rendelkező objektív, valamint a gyors és pontos autofókusz is, amely 4K és Full HD felbontásban is fokozza a videokészítésnél központi szerepet betöltő autofókusz teljesítményét - írják a közleményben.

A Panasonic széleskörű, minőségi videokamerákat felvonultató portfóliójának legújabb tagjai megfelelnek az eltérő tudással rendelkező videokészítők igényeinek, legyen szó a legnagyobb felbontású 4K videominőségről vagy családi felvételekről, amelyek lebilincselő képekkel örökítik meg a legkedvesebb pillanatokat.

Panasonic videokamera

A mind a négy 4K videokamerában (HC-VXF1 / HC-VX1 / HC-V800**) megtalálható Cinema Like Effect lehetővé teszi az olyan, mozifilmek készítésénél is használt módszerek alkalmazását, mint a gyors és lassú videó, a lassú zoom, a lassított felvétel és a dolly zoom. Ezekkel a kompakt 4K videokamerákkal kiváló szórakozás a mozifilmszerű videók készítése.

Címkék: gazdaság panasonic

Az első GDPR bírság háttere

7 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.