2016. április 04.

Párhuzamos sugárzással indul a Fear the Walking Dead

Az AMC Networks International – Central Curope filmportfóliója párhuzamos sugárzással ünnepli a világpremiert.

A Fear the Walking Dead 2. évadának világpremierje április 11-én, hétfőn lesz az AMC-n. A bemutatót az AMC Networks International - Central Europe televíziós társaság teljes közép-európai filmportfóliója párhuzamos sugárzással vetíti. Ez azt jelenti, hogy április 11-én este 22:00 órakor az AMC mellett Magyarországon a Filmcafe, a Film Mánia és a szabadon fogható C8, Romániában a Filmcafe, Csehországban és Szlovákiában pedig a Film+ csatornákon is a Fear the Walking Dead nyitó epizódját követhetik a nézők.

A „Fear the Walking Dead” első évadának nézettsége Magyarország nyolc legnézettebb csatornája közé emelte az AMC-t. A hamarosan induló új évad esetében a különleges párhuzamos sugárzás célja, hogy a figyelmet még jobban a sorozatra irányítsa.

Újdonság lesz ebben az évadban az AMC-n, hogy Magyarországon először lesz látható a Talking Dead: Fear Edition című élő showműsor, Chris Hardwick vezetésével. Az első vendégek a sorozatban Travis Manawát alakító Cliff Curtis, valamint a showrunner – producer David Erickson lesznek.

A Talking Dead: Fear Edition műsorban Hardwick rajongókkal, színészekkel, producerekkel beszélget az aktuális epizódról, kérdéseket vetnek fel, és közösen meg is vitatják azokat. Emellett a show-ban helyet kapnak előzetesek és háttérinterjúk is.

A „Talking Dead” 2015-ben egyébként a kritikusokat is meggyőzte, Emmy-re jelölték „Kiváló interaktív műsor” kategóriában.

Chris Hardwick humorista, színész, televíziós műsorvezető, szerző, író és podcaster. Naprakészségének köszönhetően rövid idő alatt a popkultúra rajongóinak hangjává vált.

Véget ért a Brain Bar

2 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.