2016. április 04.

Párhuzamos sugárzással indul a Fear the Walking Dead

Az AMC Networks International – Central Curope filmportfóliója párhuzamos sugárzással ünnepli a világpremiert.

A Fear the Walking Dead 2. évadának világpremierje április 11-én, hétfőn lesz az AMC-n. A bemutatót az AMC Networks International - Central Europe televíziós társaság teljes közép-európai filmportfóliója párhuzamos sugárzással vetíti. Ez azt jelenti, hogy április 11-én este 22:00 órakor az AMC mellett Magyarországon a Filmcafe, a Film Mánia és a szabadon fogható C8, Romániában a Filmcafe, Csehországban és Szlovákiában pedig a Film+ csatornákon is a Fear the Walking Dead nyitó epizódját követhetik a nézők.

A „Fear the Walking Dead” első évadának nézettsége Magyarország nyolc legnézettebb csatornája közé emelte az AMC-t. A hamarosan induló új évad esetében a különleges párhuzamos sugárzás célja, hogy a figyelmet még jobban a sorozatra irányítsa.

Újdonság lesz ebben az évadban az AMC-n, hogy Magyarországon először lesz látható a Talking Dead: Fear Edition című élő showműsor, Chris Hardwick vezetésével. Az első vendégek a sorozatban Travis Manawát alakító Cliff Curtis, valamint a showrunner – producer David Erickson lesznek.

A Talking Dead: Fear Edition műsorban Hardwick rajongókkal, színészekkel, producerekkel beszélget az aktuális epizódról, kérdéseket vetnek fel, és közösen meg is vitatják azokat. Emellett a show-ban helyet kapnak előzetesek és háttérinterjúk is.

A „Talking Dead” 2015-ben egyébként a kritikusokat is meggyőzte, Emmy-re jelölték „Kiváló interaktív műsor” kategóriában.

Chris Hardwick humorista, színész, televíziós műsorvezető, szerző, író és podcaster. Naprakészségének köszönhetően rövid idő alatt a popkultúra rajongóinak hangjává vált.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.