2020. április 09.

Partneri megállapodást kötött a JóAutók.hu és az Adaptive Media

Április 1-től a sales house végzi a portál display hirdetési megoldásainak ügynökségi értékesítését.

A JóAutók.hu Magyarország első ellenőrzött online használtautó piactere, 2017 óta szereplője a magyar online autókereskedelmi piacnak. Látogatóinak 61%-a csak részben, 35%-a pedig egyáltalán nem érhető el más hirdetési portálokon keresztül - írják.

„Izgalmas lehetőség számunkra, hogy egy, a saját kategóriájában egyedi oldallal dolgozhatunk együtt. A JóAutók.hu „listing” tematikája nem csak brand safe környezetet biztosít a display hirdetéseknek, de keresési opciónak köszönhetően további targetálási lehetőségekkel is segíti hirdető ügyfeleink munkáját a felhasználók minél pontosabb célzásában és elérésében” – tette hozzá Horváth Tamás, az Adaptive Media kereskedelmi igazgatója.

„Weboldalunk display felületeinek ügynökségi értékesítéséhez olyan partnert kerestünk, akinek online piacismerete segítségünkre lesz abban, hogy a hirdetők számára bizonyíthassuk a JóAutók.hu-ban rejlő potenciált. Legyen szó márkaépítésről, termékbevezetésről, vagy autós hirdetők esetében aftersales- vagy készletkisöprő kampányról, targetált eszköz a hirdetők kezében” – tette hozzá Fodor László, a JóAutók.hu display értékesítési vezetője.

Az együttműködés értelmében az Adaptive Media értékesíti a JóAutók.hu display és programmatic hirdetési megoldásait.

Ismert sztárokkal kampányol a Samsung

3 órája

Nánási Pál készített magazinokba illő fotókat Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel márkanagykövetekről.