2017. december 05.

Partneri megállapodást kötött a Toyota

A márka globális partneri minőségben megállapodást kötött a Nemzetközi Speciális Olimpiai Szövetséggel.

A Speciális Olimpiai Szövetség a sporton, az egészségen, a nevelésen és a fiatalok elköteleződésén keresztül megdöbbentő mértékben képes változtatni az emberek életén, hiszen a befogadás és a diszkrimináció megszüntetése érdekében értelmileg sérült és ép embereket hoz össze. A Speciális Olimpiai Szövetség küldetése, hogy az olimpiai sportágakból egész évben edzéseket szervezzen és versenyeket tartson értelmileg sérült gyerekeknek és felnőtteknek. Ez folyamatos lehetőséget teremt a számukra, hogy fizikailag edzettebbé válhassanak, megmutathassák, milyen bátrak, átélhessék a sport örömét, illetve megoszthassák tehetségüket, készségeiket és szeretetüket a családjukkal, a többi speciális sportolóval, valamint a közösséggel. A Speciális Olimpiai Szövetségnek – melynek központja Washington D.C.-ben található – 172 országból mintegy 5,7 millió sportolója van - olvasható a közleményben.

A Speciális Olimpiai Szövetséggel létrejött partnerségen felül a Toyota támogatja a Szövetség Unified Sports nevű programját, amely egyazon csapatba integrál értelmi fogyatékkal élőket és épeket. A kezdeményezés alapelve egyszerű: a közös edzés és a közös játék a legrövidebb út a barátsághoz és egymás megértéséhez. A Toyota 2018-tól támogatja a Speciális Olimpiai Szövetség Unified Sports programját, elsősorban Japánban és az Egyesült Államokban. A Toyota 2016 óta partnere a Japán Speciális Olimpiai Szövetségnek. A Toyota dolgozói önkéntesként és támogatóként aktívan részt vesznek a Japán Speciális Olimpiai Szövetség helyi eseményein, illetve a nemzeti játékokon. Emellett a Toyota leányvállalatai több éve támogatják a Speciális Olimpiai Szövetség egyesült államokbeli programjait, beleértve a 2015-ös, Los Angeles-i speciális olimpiai játékokat.

Partneri megállapodást kötött a Toyota

„A Speciális Olimpiai mozgalomban nagy várakozással tekintünk a Toyotával való együttműködés elé, ami még több emberhez juttatja el a Speciális Olimpiai Szövetség Unified Sports programjának erejét és örömét. Amikor az emberek együtt játszanak és versenyeznek, a képességek, a fajok, a kultúrák, a vallások és a hátterek közötti határok semmivé válnak. Köszönjük a Toyotának, hogy támogat minket abban, hogy folytathassuk feladatunkat, és világszerte befogadó, integrált közösségeket hozhatunk létre a sporton keresztül” – fogalmaz Timothy Shriver, a Speciális Olimpiai Szövetség elnöke a partnerség kapcsán.

„Szeretnénk megköszönni a Speciális Olimpiai Szövetség minden tagjának, köztük Timothy Shriver elnöknek, hogy globális partneréül fogadta a Toyotát. Az iskolai évek alatti sportolói tapasztalataimból merítve kijelenthetem, hogy hiszek a sport erejében, amely összehozza az egymástól különböző embereket, hogy egyetlen, közös célért küzdjenek. Ez olyan társadalmat vetít elénk, ahol az emberek elismerik és tisztelik egymást. A Unified Sports eléri ezt a célt. A Toyota azon tagjai, akik érintettek a Speciális Olimpiai Szövetség munkájában, mind rajonganak a sportért és hisznek benne. Azáltal, hogy együtt dolgozhatunk a sportolókkal, mi is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a speciális olimpia az emberek lehető legszélesebb köréhez eljusson” – teszi hozzá Akio Toyoda, a Toyota világszintű elnöke.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

1 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

1 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.