2013. október 15.

Partnerségben a Sony Mobile és az AXN

Tavasszal már együttműködtek, most jön a második menet.

Tavasszal már együttműködtek, most jön a második menet.

Ismét együtt,működik a Sony Mobile és az AXN egy közép-európai kampány erejéig. Ennek keretében a csatorna harmadik saját gyártású sorozatát, a Crossing Lines - Határtalanult és a Sony XperiaTM Z1 okostelefont népszerűsítik.

A Sony Mobile a televíziós produkció fő szponzora. A sorozathoz számos ponton kapcsolódnak az okostelefon promóciós kampányában alkalmazott hirdetési megoldások révén. A szponzorációs csomag kiemelt eleme az AXN új hirdetési eszköze, a szponzor pop-up, közölték.

Az együttműködés során szponzor szpotokban, a műsor ajánlóinál promo keretben, és az AXN weboldalán indított online játék szpotjában kapcsolódik össze a sorozat és a telefonpromó. Ezt reklámblokkindító speciális megjelenések (ad intro szpotok) egészítik ki a sorozat megszakítóiban.

A kampány a Crossing Lines első évadának végéig fut, egyszerre hat országban (Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon). A szponzorációs csomagot a közép-európai Sony Pictures Television Networks (SPTN) fejlesztette. A kampány megvalósításában aSony médiaügynöksége, a MediaCom és az AXN reklámértékesítését végző R-Time is részt vett.