2014. május 28.

Partnerségi szerződést kötött az Omnicom a Twitterrel

A reklámprogramozási egységek integrálása hatékonyabb targetálást és retargetálást tesz lehetővé.

A reklámprogramozási egységek integrálása hatékonyabb targetálást és retargetálást tesz lehetővé.

Egyre mélyebbre ás a mobil közösségi médiapiacon az Omnicom, miután 230 millió dolláros, két évre szóló megállapodást kötött a Twitterrel. A szerződés értelmében az Omnicom Media Group reklámprogramozási egysége, az Accuen integrálódik a MoPubba, a Twitter mobilhirdetésekre specializálódott szolgáltatásába.

Az Omnicom elmondása szerint a Twitterrel kötött megállapodásukban tükröződik mindaz, amit elsősorban keresnek médiapartnereikben. Céljuk, hogy ügyfeleik számára minden területen biztosítsák a piaci elsőbbségből fakadó előnyöket. Jonathan Schaaf, az Omnicom Media Group egyesült államokbeli digitális befektetésekért felelős vezetője elmondta, hogy a megegyezés a demográfiai alapú célcsoportképzés kedvező lehetőségét, valamint a korábban érdeklődést mutató fogyasztók marketingüzenetekkel való könnyebb elérését nyújtja számukra. A Twitter által felvásárolt MoPub valós idejű mobilhirdetések vásárlását teszi lehetővé a márkák számára. Márciusban az Omnicom a Facebook tulajdonában lévő Instagrammal is aláírt egy 100 millió dolláros, egy évre szóló szerződést.

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

12 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

15 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.