2014. május 28.

Partnerségi szerződést kötött az Omnicom a Twitterrel

A reklámprogramozási egységek integrálása hatékonyabb targetálást és retargetálást tesz lehetővé.

A reklámprogramozási egységek integrálása hatékonyabb targetálást és retargetálást tesz lehetővé.

Egyre mélyebbre ás a mobil közösségi médiapiacon az Omnicom, miután 230 millió dolláros, két évre szóló megállapodást kötött a Twitterrel. A szerződés értelmében az Omnicom Media Group reklámprogramozási egysége, az Accuen integrálódik a MoPubba, a Twitter mobilhirdetésekre specializálódott szolgáltatásába.

Az Omnicom elmondása szerint a Twitterrel kötött megállapodásukban tükröződik mindaz, amit elsősorban keresnek médiapartnereikben. Céljuk, hogy ügyfeleik számára minden területen biztosítsák a piaci elsőbbségből fakadó előnyöket. Jonathan Schaaf, az Omnicom Media Group egyesült államokbeli digitális befektetésekért felelős vezetője elmondta, hogy a megegyezés a demográfiai alapú célcsoportképzés kedvező lehetőségét, valamint a korábban érdeklődést mutató fogyasztók marketingüzenetekkel való könnyebb elérését nyújtja számukra. A Twitter által felvásárolt MoPub valós idejű mobilhirdetések vásárlását teszi lehetővé a márkák számára. Márciusban az Omnicom a Facebook tulajdonában lévő Instagrammal is aláírt egy 100 millió dolláros, egy évre szóló szerződést.

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

1 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

1 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.