2017. március 02.

Partnerségre lépett a Brightcove és a HubSpot

A marketingszoftver-cég a lépéssel felhő-alapú videóanalitikai megoldásokkal bővült.

A két bostoni szoftvertársaság együttműködése eredményeképpen a Brightcove közönségelemzési megoldásait közvetlenül beépítik a HubSpot inbound marketing és értékesítési platformjába.

A Brightcove Video Cloud egy videohosting platform és online videólejátszó, vagyis a HubSpot ügyfelei ezentúl videónézési szokásaik alapján is célozhatják majd a felhasználókat. Ez kiegészíti az eddigi email, közösségi médiás és weboldali tartalommenedzsment szolgáltatásokat. A videónézési adatokat automatikusan hozzáadják majd a fogyasztói és prospect-profilokhoz, az eredmény pedig egy hatékonyabb, jobban célzott lead értékelés mellett a személyre szabott in-video hirdetések és videófogyasztás alapján indított email-kampányok lehetőségének megteremtése a HubSpot több mint 23.000 ügyfele számára.

(Forrás: MediaPost)

Sok céget a kiszámíthatatlan kommunikáció vitt csődbe

2 napja

Hogyan állhatnak talpra a magyar vállalkozások a koronavírus-járványt követően? És vajon milyen kommunikációs eszközöket kell bevetnünk? Langmár Zsuzsa, kommunikációs szakember szerint a kulcsszó a stabil online jelenlét.