2017. március 02.

Partnerségre lépett a Brightcove és a HubSpot

A marketingszoftver-cég a lépéssel felhő-alapú videóanalitikai megoldásokkal bővült.

A két bostoni szoftvertársaság együttműködése eredményeképpen a Brightcove közönségelemzési megoldásait közvetlenül beépítik a HubSpot inbound marketing és értékesítési platformjába.

A Brightcove Video Cloud egy videohosting platform és online videólejátszó, vagyis a HubSpot ügyfelei ezentúl videónézési szokásaik alapján is célozhatják majd a felhasználókat. Ez kiegészíti az eddigi email, közösségi médiás és weboldali tartalommenedzsment szolgáltatásokat. A videónézési adatokat automatikusan hozzáadják majd a fogyasztói és prospect-profilokhoz, az eredmény pedig egy hatékonyabb, jobban célzott lead értékelés mellett a személyre szabott in-video hirdetések és videófogyasztás alapján indított email-kampányok lehetőségének megteremtése a HubSpot több mint 23.000 ügyfele számára.

(Forrás: MediaPost)

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.