2019. augusztus 08.

Paulinyi & Partners néven folytatja munkáját az építészeti cégcsoport

Céljuk, hogy 2025-re Magyarország és a régió egyik legstabilabb és leginnovatívabb tervezőirodájává váljanak.

A Paulinyi & Partners építészeti cégcsoport az elmúlt három évtizedben folyamatos fejlődésen és növekedésen ment keresztül, amelynek köszönhetően mára több mint 4000 sikeres építészeti projekten van túl. A tervező cégcsoport Budapesten és országosan is több kiemelt épületen dolgozik mind a magán-, mind a közszférában - írják. A tervezői portfóliójához kapcsolódik a “Legjobb európai szabadidős építészet” díjas és a kontinens legnagyobb biodómját magába foglaló Pannon Park, a több nemzetközi és magyar fenntarthatósági díjat nyert Nordic Light irodaház, valamint a BREEAM környezettudatos épületminősítő rendszer alapján készülő Etele Plaza is.

A 2019 július 31-től Paulinyi & Partners néven működő mérnöki cégcsoport új szervezeti egységben tömörül, amely a vezérigazgatóra, annak helyetteseire, illetve a projektigazgatók rendszerére épül. A partneri együttműködésen alapuló cégcsoport vezérigazgatója és helyettesei: Dr. Paulinyi Gergely - elnök-vezérigazgató, Tákos Tamás - operatív vezérigazgató-helyettes és Köteles-Bíró Enikő - gazdasági vezérigazgató-helyettes. A projektigazgatóságot három szakmai vezető jegyzi: Fábián László – alapító partner és projektigazgató építész, Vámossy István – alapító partner, projektigazgató építész és Burián Gergő – projektigazgató építész. A projektigazgatók mellett a projektvezető építészek, valamint a cégcsoport teljes közössége fontos szereplői a tervezési folyamatnak.

A közel 60 fős Paulinyi & Partners cégcsoport vezetője Dr. Paulinyi Gergely kiemelte: "A jövőben sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a kollégák közötti együttműködés és oktatás támogatására, hiszen a partnerség nem kizárólag megrendelőinknek szól, hanem cégen belül is az egyik legfontosabb értékünk.” Erre a gondolatra épül a cégcsoport új missziója is: "Fenntarthatóság, partnerség, tapasztalat - a ma építészeitől a holnap generációinak."

A megújult arculatot tükrözi a Paulinyi & Partners weboldala is, amelyen keresztül folyamatosan követhetők a beruházásokkal kapcsolatos legfrissebb hírek és az iparági aktualitások - teszik hozzá.

Díjazták a Szerencsejáték Zrt. programjait

9 órája

Elnyerte a Magyar Üzleti Felelősség 2019 Díjat, emellett a Fogyatékos Emberek Világnapján tartott Jobb Velünk a Világ! Gálaesten több díjjal is elismerték a társaság munkáját.