2016. április 22.

Pazar számok a Publicis-től

Hét éve nem ugrott egy nap alatt akkorát a cég részvényeinek ára, mint most, amikor bejelentették első negyedéves számaikat.

Más cégek mellett a Saatchi & Saatchi-t és a Leo Burnett-et is magában foglaló francia hirdetési csoport papírjai közel hét százalékkal értékelődtek fel a hírre, hogy a várt 0,3 százalék közel tízszerese, 2,9 százalék volt az organikus forgalomnövekedés 2015 azonos időszakához képest. Ez az év első három hónapjára 2,29 milliárd eurós fogalmat jelent.

Maurice Lévy vezérigazgató ugyanakkor óvatosan nyilatkozott a következő hat hónap kilátásairól. Mint a Financial Times idézi: a médiapiac jó passzban van, ezért lehetett ilyen remek az idei esztendő startja, de a következő két negyedévben érezheti meg a piac, hogy a cégek tavaly felülvizsgálták a médiabüdzséiket.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.