2010. szeptember 25.

Pénzt hoz a választás

A 2006-osnál negyedével többet költenek a mostani félidős választásokon politikai tévéhirdetésre az Egyesült Államokban.

A 2006-osnál negyedével többet költenek a mostani félidős választásokon politikai tévéhirdetésre az Egyesült Államokban.

Akkor kétmilliárd dollárért hirdettek a televíziókban az indulók vagy pártjaik – a legfrissebb előrejelzések szerint ennél ötszáz millióval több is foroghat a kampány során. És jelentősen részesedhetnek ebből azok az adók is, amelyek nem valamely nagy hálózat tagjai – noha a fő nyerteseknek ismét a nagy rendszerek ígérkeznek. A legnagyobbat a szakértők szerint a CBS és a spanyol ajkúakat megszólító Univision kaszálhatja.

A prognózisok szerint a rádiók sem járnak rosszul. A CBS-nek itt sincs igazán félnivalója, hiszen a 78 rádiója által lefedett 50 körzetből alig akad néhány, ahol nem várható kiélezett kampányküzdelem.

 

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

7 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

7 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.