2016. június 28.

Piacvezető játékforgalmazó a SAKKOM-nál

Az országszerte 33 bolttal és online áruházzal is rendelkező REGIO JÁTÉK a SAKKOM Interaktív pr ügynökséget választotta partneréül kommunikációs stratégiájának kialakítására és menedzselésére.

Az országos bolthálózattal rendelkező, magyar tulajdonú vállalkozás dinamikus növekedésének támogatásához keresett kommunikációs partnert. „A SAKKOM Interaktív által végzett szakmai tevékenység kapcsán úgy láttuk, hogy az ügynökség képes a már eddig is alkalmazott kommunikációs eszközrendszeren túl az új és hatékony csatornákat is csatasorba állítani. A személyes találkozókon arról is meggyőződtünk, hogy hasonlóan gondolkodunk: a számunkra kiemelten fontos értékek – így a gondoskodás, a nyíltság, a segítőkészség és a pozitív gondolkodás – összhangban vannak a SAKKOM hitvallásával. Ez az, amit hamarosan megújuló arculatunk még erőteljesebben közvetít majd, és amit kommunikációnkban is aktívabban meg kívánunk jeleníteni” – mondta Gyaraki Dávid, a REGIO JÁTÉK marketingvezetője.

A SAKKOM Interaktív feladata a REGIO JÁTÉK pr és közösségi aktivitásainak menedzselése, valamint a tartalommarketingben rejlő lehetőségek feltárása és sikeres kiaknázása, mindezt folyamatos megbízás keretében látja el az ügynökség.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

20 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.