2014. november 11.

Platformot vált a PS:PRovocative

Ezentúl az Antavo platformját használja ügyfelei közösségi promócióinak menedzselésére az ügynökség.

Ezentúl az Antavo platformját használja ügyfelei közösségi promócióinak menedzselésére az ügynökség.

Az egyedi fejlesztéseket háttérbe szorítva az Antavo platformjára vált a PS:PRovocative az ügyfelei közösségi promócióinak menedzselése során. Az Antavo egy magyar eredetű londoni startup, melynek megoldásait mostanra 150 országban használják márkák és ügynökségek.

Petrányi-Széll Rita, a PR-ügynökség ügyvezetője szerint azért váltottak, mert "az Antavo fejlett hátterének segítségével rendkívül sokat tudhatunk meg a játékosokról, a promóciók szabályrendszerét pedig könnyen menedzselhetjük".

A PS:PRovocative korábban egyedi Facebook-alkalmazásokat fejlesztett, még az FBML (Facebook Markup Language) programozási nyelv segítségével. Ám úgy látják, egyre valószínűtlenebb, hogy egy nyereményjáték virálissá válik, ezért fontosabbá vált egy alkalmazás kidolgozott háttere, mint egyedi megjelenése.

Az Antavo egyébként nemrégiben mutatta be loyalty platformját, melynek segítségével a különféle promóciókban meghatározott konverziók egységes keretrendszerben kezelhetőek a weboldal egyéb céljaival.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

15 órája

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

16 órája

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.