2014. november 11.

Platformot vált a PS:PRovocative

Ezentúl az Antavo platformját használja ügyfelei közösségi promócióinak menedzselésére az ügynökség.

Ezentúl az Antavo platformját használja ügyfelei közösségi promócióinak menedzselésére az ügynökség.

Az egyedi fejlesztéseket háttérbe szorítva az Antavo platformjára vált a PS:PRovocative az ügyfelei közösségi promócióinak menedzselése során. Az Antavo egy magyar eredetű londoni startup, melynek megoldásait mostanra 150 országban használják márkák és ügynökségek.

Petrányi-Széll Rita, a PR-ügynökség ügyvezetője szerint azért váltottak, mert "az Antavo fejlett hátterének segítségével rendkívül sokat tudhatunk meg a játékosokról, a promóciók szabályrendszerét pedig könnyen menedzselhetjük".

A PS:PRovocative korábban egyedi Facebook-alkalmazásokat fejlesztett, még az FBML (Facebook Markup Language) programozási nyelv segítségével. Ám úgy látják, egyre valószínűtlenebb, hogy egy nyereményjáték virálissá válik, ezért fontosabbá vált egy alkalmazás kidolgozott háttere, mint egyedi megjelenése.

Az Antavo egyébként nemrégiben mutatta be loyalty platformját, melynek segítségével a különféle promóciókban meghatározott konverziók egységes keretrendszerben kezelhetőek a weboldal egyéb céljaival.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.