Májusban indult a Mediaspace.global, hogy a világ szakembereit egy helyen hívja össze és nyújtson új netwörkölési és üzleti lehetőségeket az egyre nagyobb szerepet kapó virtuális térben.

A Mediaspacere a világ legkülönbözőbb pontjairól regisztráltak. Az angol nyelvű platform eddig több mint ötven Zoom-videóinterjút készített szakmai influencerekkel. A Mediaspace Members' Daily Videos rovatban az afrikai blockchain-szaksite vezetőjétől a Channel4 londoni innovációs igazgatóján és az International Advertising Association New York-i ügyvezetőjén és hazai pr-vezetőn át a dubai EY govtech-vezetőjével vagy épp a brit versenyhivatal igazgatójával nézhetünk rövid insightvideókat és láthatjuk a piaci helyzetre adott válaszokat, dilemmákat, újításokat, tanácsokat.

A Mediaspace feedjéből nemzetközi hírválogatás és saját interjúk mellett a hazai Whitereport Válságmonitor is elérhető és előfizethető, szeptembertől pedig online eventsorozat indul Regulation Meets Market & Innovation címmel.

A Mediaspace oldal Innovate rovatában bármely ingyenesen regisztrált tag feltöltheti saját újítását a most induló Innovation Expo-ba, amely célja egy globális media-martech-adtech-data-AI innovációs piactér kialakítása, a startupok, corporate innovációs, befektetők és tanácsadók bemutatása a médiapiachoz kapcsolódóan.

A Mediaspace várja a hazai regisztrálókat is, és örömmel fogadják a tagok javaslatait is arra vonatkozóan, hogy kit szeretnének látni a videóinterjúkban az elkövetkező hetekben, illetve milyen szakmai szolgáltatások értékesítésében nyújthatna segítséget a platform.

Címkék: gazdaság marketing