2020. január 09.

Pr-ügynökséget választott az eNET

A megbízás magában foglalja a cégcsoportba tartozó vállalatok marketingkommunikációs stratégiájának tervezését, valamint az éves kommunikációs aktivitások megtervezését és megvalósítását.

A Clue PR-t választotta kommunikációs partneréül az eNET üzletfejlesztési tanácsadó és megoldásszállító.

„Az eNET cégcsoport az elmúlt 18 évben egy adatközpontú és technológia fókuszú kutatóvállalatból komplex szolgáltatásokat nyújtó stratégiai tanácsadó, elemző központtá nőtte ki magát, miközben a nagyobb projektjeik megvalósítása során több önálló spin-off termék és szolgáltatás jött létre, amelyek ma már önálló vállalkozás formájában működnek. Feladatunk a cégcsoport, a leányvállalatok és a szolgáltatások egységes kommunikációs platformra helyezése, valamint az eNET és a kapcsolódó márkanevek ismertségének növelése a hazai piacon" – Körömi János ügyvezető, Clue PR.

„Elsősorban azért választottuk a marketingkommunikációs feladatok ellátására a Clue PR ügynökséget, mert a kommunikációs szakmai ismeretek mellett a magyar piacon kiváló szakértelemmel rendelkeznek a számunkra stratégiai fontosságú területeken, aminek köszönhetően az eNET vállalati kultúrájával azonos szemléletmód meglétét is biztosítottnak láttuk" –mondta el Koplányi Krisztián, az eNET ügyvezetője.

Címkék: gazdaság clue pr eNet

Sok céget a kiszámíthatatlan kommunikáció vitt csődbe

1 napja

Hogyan állhatnak talpra a magyar vállalkozások a koronavírus-járványt követően? És vajon milyen kommunikációs eszközöket kell bevetnünk? Langmár Zsuzsa, kommunikációs szakember szerint a kulcsszó a stabil online jelenlét.