2011. október 28.

Pro bono dolgozik a Weber Shandwick

A Magyar Hospice Alapítványt támogatja a PR-ügynökség.

A Magyar Hospice Alapítványt támogatja a PR-ügynökség.

Megalakulásának 20. évfordulója alkalmából a Magyar Hospice Alapítvány művészekkel, civil szervezetekkel és iskolákkal együttműködve kívánja felhívni a rákban szenvedők orvosi és lelki támogatásának fontosságára a figyelmet. Fővédnökként a volt és jelenlegi köztársasági elnökök feleségei, azaz Göncz Zsuzsa, Mádl Dalma, Sólyom Erzsébet és Schmittné Makray Katalin álltak az ügy mellé.

A jubileumi év "műsorán" nemzetközi és hazai szakmai képzések szerepelnek, emellett az ötödik éve megrendezett Nárcisz programsorozat révén szeretnék megismertetni a közvéleménnyel a fájdalomcsillapító egészségügyi hospice szolgáltatást. A programsorozatot a Budapest Bár október 27-i jótékonysági koncertje zárja.

A Hospice Alapítványt több éve támogatja a Weber Shandwick, amely idén a gálaest népszerűsítését végzi. "Fontosnak tartjuk, hogy a vállalati szféra a küzdelmes gazdasági időkben is meg tudja őrizni emberi arcát és nyitott legyen az értékek támogatására. Munkatársaink egyöntetű lelkesedéssel szavaztak az Alapítvány támogatása mellett, amikor ennek lehetősége felmerült "- mondta el dr. Szűcs Ervin, a PR-ügynökség régiós ügyvezetője.