2011. október 28.

Pro bono dolgozik a Weber Shandwick

A Magyar Hospice Alapítványt támogatja a PR-ügynökség.

A Magyar Hospice Alapítványt támogatja a PR-ügynökség.

Megalakulásának 20. évfordulója alkalmából a Magyar Hospice Alapítvány művészekkel, civil szervezetekkel és iskolákkal együttműködve kívánja felhívni a rákban szenvedők orvosi és lelki támogatásának fontosságára a figyelmet. Fővédnökként a volt és jelenlegi köztársasági elnökök feleségei, azaz Göncz Zsuzsa, Mádl Dalma, Sólyom Erzsébet és Schmittné Makray Katalin álltak az ügy mellé.

A jubileumi év "műsorán" nemzetközi és hazai szakmai képzések szerepelnek, emellett az ötödik éve megrendezett Nárcisz programsorozat révén szeretnék megismertetni a közvéleménnyel a fájdalomcsillapító egészségügyi hospice szolgáltatást. A programsorozatot a Budapest Bár október 27-i jótékonysági koncertje zárja.

A Hospice Alapítványt több éve támogatja a Weber Shandwick, amely idén a gálaest népszerűsítését végzi. "Fontosnak tartjuk, hogy a vállalati szféra a küzdelmes gazdasági időkben is meg tudja őrizni emberi arcát és nyitott legyen az értékek támogatására. Munkatársaink egyöntetű lelkesedéssel szavaztak az Alapítvány támogatása mellett, amikor ennek lehetősége felmerült "- mondta el dr. Szűcs Ervin, a PR-ügynökség régiós ügyvezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.