2011. április 29.

Profilt bővít az MRSZ gerilla tagozata

A váltással párhuzamosan új marketinges klubot alapítottak, amelyhez meetup sorozat is kapcsolódik.

A váltással párhuzamosan új marketinges klubot alapítottak, amelyhez meetup sorozat is kapcsolódik.

Átalakul a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) Gerilla- és Vírusmarketing Tagozata, ami egyben a tagozat fókuszának szélesedését is jelenti. Ehhez kapcsolódóan Facebook csoporttal és összejövetel-sorozattal megtámogatva HOT Marketing Club (HMC) néven jött létre szakmai tudásmegosztó szerveződés.

"Úgy gondolom, hogy a HMC ötletének megszületése a Mezriczky László elnök úr által elinditott folyamatnak köszönhető, az MRSZ egyre inkább az alulról szerveződő, tagozati munkáról szól. A Gerilla- és Vírusmarketing Tagozat 2008 elején olyan gondolatisággal jött létre, hogy az akkor friss és innovatív alternatív reklámozási eszközöknek szolgáljon egyfajta munkacsoportként. Ezt az elképezlést szeretnénk frissíteni napjaink trendjei szerint úgy, hogy kihasználjuk a kommunikációstechnológiai lehetőségeket, egyfajta web2-es tudásmegosztást hoznánk létre, mindezt összekötve a szaporódó meetup-világgal" - mondta el az átalakulás kapcsán Kaizer Gábor, a Tagozat alapítója és a ReVISION vezetője.

A HMC Facebook csoportjhoz bárki csatlakozhat, ennek annyi a feltétele, hogy havonta minden tagnak egy értékes szakmai anyagot meg kell osztania a közösséggel. Ez lehet releváns hír, esettanulmány, kutatási publikáció, könyvajánló vagy bármi egyéb, a témába vágó tartalom.

Az első meetup a Reklámhéten kerül megrendezésre, a keddi napon 19.00-tól a Grund nevű szórakozóhelyen. A vendégek között lesz a Young&Rubicamnél globális reklámügynökségi karriert befutott, jelenleg a Secret Sauce Partners tech-startup céget vezető Orbán Péter és a Kitchen Budapest szakembere, Korsós Milán.