2017. június 26.

Programokkal és pályázatokkal hívják fel a figyelmet

Céljuk, hogy bemutassák, mindennapjaikban milyen személyes érzések, élmények és meggyőződések kapcsolódnak a reformációhoz.

“A kisfilmpályázat egy nagyon jó lehetőség arra, hogy a reformációt minél kreatívabb formában, a pályázók egyéni meggyőződésein keresztül mutassuk be, közelebb hozva így az embereket a reformáció üzenetéhez, a megújulás lendületéhez” – mondta Dr. Hafenscher Károly, a Reformáció Emlékbizottság miniszteri biztosa, majd hozzátette: “a bizottság szeretné, ha a számos kulturális, tudományos és oktatási esemény mellett a kreatív pályázatokon keresztül is minél többen be tudnának kapcsolódni az emlékév programjaiba.”

“Az én reformációm” című telefonos kisfilm-pályázaton a pályázók a reformációval kapcsolatos személyes meggyőződéseiket rövid, (max. 3 perces) mobiltelefonnal, illetve digitális fényképezőgéppel készített kisfilmeken keresztül mutathatják be.

A pályázatra két kategóriában lehet nevezni: a Reformáció klip egy könnyedebb, elsősorban hangulatok, érzések átadására fókuszáló filmes műfaj, az Útifilm, vagy Road movie-ban pedig az alkotó elutazik a reformáció egyik emlékhelyére és az úton szerzett tapasztalatait, érzéseit adja át a filmen keresztül.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

20 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.