2014. november 13.

Promócióval jelentkezett a Csányi Pincészet

Az akció a Chateau borokat érinti.

Az akció a Chateau borokat érinti.

Fél éves előkészítést követően indult el a Csányi Pincészet Chateau termékeit a központba állító őszi integrált kampány. Ennek keretében a Tescokban 20 százalékos kedvezményre jogosító kuponokat lehet beváltani, melyeket két palack Chateau bor vásárlása esetén lehet érvényesíteni. A vásárlók nemcsak az áruházakban találhatják meg a kuponokat, hanem magazinokból is kivághatják, illetve online felületeken is elérhetik azokat.

A Csányi Pincészet a nyár elején hirdetett tendert, ezen a Neo Interactive koncepciója lett a befutó. A feladat volt egy olyan ötlet kidolgozása volt, melynek segítségével a Chateau Teleki borok decemberi forgalma mérhetően növelhető. A győztes ügynökség a kreatívkoncepció középpontjába az adás örömét helyezte: "Egy pohár borra a Chateau vendége!"

A kampány november elején indult a női célcsoportra fókuszáló magazin-megjelenésekkel, citylight plakátokkal, az online kampány pedig november végén startol. Decembertől tíz kiemelt Tesco áruházban hoszteszek bevonásával a vásárlók személyesen kaphatnak információt az akcióról és a promócióban részt vevő termékekről is. A kuponokat december végéig lehet beváltani.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

17 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.