2017. augusztus 04.

Provokatív kampány a McCanntől

Augusztusban folytatódik a Walmark és a McCann Budapest tavaly elindított felfedező túrája a női nemi szervek körül.

Az Idelyn tavalyi #Findthename image kampánya arra hívta fel a figyelmet, hogy míg a férfiak bátran beszélnek a péniszükről, a „vagina” máig tabu maradt.

"Az idei taktikai kampányunk kreatív koncepciója a mistreatment, hiszen a nők fejében még mindig nagyon sok a félinformáció, a tudatlanság. Sokan nincsenek tisztában a nemi szervük betegségeivel és ezek megfelelő kezelésével. Ebben a kampányban erre a fontos kérdésre próbáljuk meg kicsit provokatívan felhívni a figyelmet” – mondta Havasi Gábor, a McCann Budapest kreatívigazgatója.

A kizárólag online felületeken futó négy Beliema film főszerepeit négy vagina alakítja, akik fesztelenül csevegnek egymással mindennapi vágyaikról, problémáikról, esetleges betegségeikről. Az ötletet a budapesti McCann iroda hozta, és a kreatív fejlesztés is itt történt az egész régióra. Magyarország mellett Csehország, Szlovákia, Románia, Bulgária, Lettország, Észtország és Litvánia piacain is ugyanazok döntögetik majd a tabukat.

A McCann Budapest a Walmark szerződött partnere a Woman Intimate Health kategóriában. Az ügynökség a megbízást néhány éve tenderen nyerte meg. A kampány PR feladatait a Próbakő Kommunikáció végzi.