2012. szeptember 07.

QR kód vadászat a WestEndnél

A WestEnd bevásárlóközpont bejáratánál látható installáción található kódot kell a tér különböző pontjain elhelyezett jelölőkre állva levadászni.

Közterületi QR kód kampányt indított a Sony. A WestEnd bevásárlóközpont bejáratánál látható installáción található kódot kell a tér különböző pontjain elhelyezett jelölőkre állva levadászni a mobiltelefonnal

A Sony új közterületi kampányát a BUNT 24 ügynökség tervezte a bevásárlóközpontnál. A megrendelő szándéka az volt, hogy minél több embert tereljenek be a boltjába, ehhez pedig olyan közvetlen motivációt szerettek volna biztosítani, ami nem csupán kedvező ajánlatot jelent a vásárlók számára, de játékos is, és egyben kifejezi a japán cég technológiai innovativitását.

A QR kód vadászat lényege, hogy a téren elhelyezett jelölőkre állva kell eltalálni a West End bejáratánál elhelyezett installáción látható QR kódot, azonban nem minden jelölőről lehet „jó lövést leadni” a mobiltelefonnal. Az, aki helyesen teljesíti a feladatot a Sony márkaboltjában rendkívül kedvező akciós ajánlatokat vehet igénybe.

Új céget alapít a Café PR

4 órája

A szakértő csapat az employer branding bevett értelmezésén túlmutató, modulárisan felépített szolgáltatáscsomaggal lépett ki a tanácsadói piacra.