2011. szeptember 26.

R-time blokk a BrandFestivalon

A PrimeTime´11 minikonferenciára a második nap délelőttjén kerül sor. Lesznek médiaügynökségi, tévés és kutatói előadók is.

A PrimeTime´11 minikonferenciára a második nap délelőttjén kerül sor. Lesznek médiaügynökségi, tévés és kutatói előadók is.

Hetedik alkalommal csatlakozik stratégiai partnerként az r-time a BrandFestival konferenciához. A PrimeTime'11 minikonferenciára a második nap délelőttjén kerül sor, s abban a televíziózás jövőjéről, a termékelhelyezésről, a klasszikus szpotok hatékonyságáról, illetve a témákhoz kapcsolódó esettanulmányokról esik szó.

Az r-time márkázott konferenciáján előad Gulyás János, az MEC ügyvezetője, Steve Varcoe, a TV2 értékesítési igazgatója, Mező László, az OMD ügyvezetője, Vidus Gabriella, az r-time ügyvezetője, Dorota Żurkowska, a Discovery Networks Central Europe elnök-helyettese, Németh Ottó, a Henkel marketingvezetője, Bene Nikoletta, a Spar marketing vezető-helyettese, Tóth Orsolya, az IMG operációs igazgatója, Kisantal Gyula, a D’Arcy kreatív igazgatója, Becker György, az MKB marketing és kommunikációs vezetője és Neil Mortenson, a Thinkbox kutatási és stratégiai igazgatója.

A termékelhelyezés kiemelt figyelmet kap, mivel ez a lehetőség az új médiatörvény életbe lépése óta érhető csak el, így a bevezetés fázisában tart a piacon. Ennek kapcsán az Ipsos Product Placement Project 2011 kutatásából kiderül: a tévénézők hamar felfigyeltek erre a reklámeszközre. 70 százalékuk véli úgy, hogy látott már olyan magyar gyártású tévéműsort, amelyben találkozott termékelhelyezéssel. Az észlelők kétharmada arra is vissza tudott emlékezni, milyen műsorban látta a termékelhelyezést, ezek kétharmada pedig még a termékelhelyezéssel reklámozott márkát is fel tudta idézni".