2011. szeptember 26.

R-time blokk a BrandFestivalon

A PrimeTime´11 minikonferenciára a második nap délelőttjén kerül sor. Lesznek médiaügynökségi, tévés és kutatói előadók is.

A PrimeTime´11 minikonferenciára a második nap délelőttjén kerül sor. Lesznek médiaügynökségi, tévés és kutatói előadók is.

Hetedik alkalommal csatlakozik stratégiai partnerként az r-time a BrandFestival konferenciához. A PrimeTime'11 minikonferenciára a második nap délelőttjén kerül sor, s abban a televíziózás jövőjéről, a termékelhelyezésről, a klasszikus szpotok hatékonyságáról, illetve a témákhoz kapcsolódó esettanulmányokról esik szó.

Az r-time márkázott konferenciáján előad Gulyás János, az MEC ügyvezetője, Steve Varcoe, a TV2 értékesítési igazgatója, Mező László, az OMD ügyvezetője, Vidus Gabriella, az r-time ügyvezetője, Dorota Żurkowska, a Discovery Networks Central Europe elnök-helyettese, Németh Ottó, a Henkel marketingvezetője, Bene Nikoletta, a Spar marketing vezető-helyettese, Tóth Orsolya, az IMG operációs igazgatója, Kisantal Gyula, a D’Arcy kreatív igazgatója, Becker György, az MKB marketing és kommunikációs vezetője és Neil Mortenson, a Thinkbox kutatási és stratégiai igazgatója.

A termékelhelyezés kiemelt figyelmet kap, mivel ez a lehetőség az új médiatörvény életbe lépése óta érhető csak el, így a bevezetés fázisában tart a piacon. Ennek kapcsán az Ipsos Product Placement Project 2011 kutatásából kiderül: a tévénézők hamar felfigyeltek erre a reklámeszközre. 70 százalékuk véli úgy, hogy látott már olyan magyar gyártású tévéműsort, amelyben találkozott termékelhelyezéssel. Az észlelők kétharmada arra is vissza tudott emlékezni, milyen műsorban látta a termékelhelyezést, ezek kétharmada pedig még a termékelhelyezéssel reklámozott márkát is fel tudta idézni".

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.