2014. április 15.

RECMA: az MEC az élen

A lista mások mellett a tendereken mutatott versenyképesség alapján állt össze.

A lista mások mellett a tendereken mutatott versenyképesség alapján állt össze.

Az 50 országban mintegy 700 médiaügynökséget rangsoroló RECMA friss, magyar piacra vonatkozó listáján az MEC áll az élen, amely 12 pontos teljesítményével maga mögé utasította a 9 pontos OMD-t, Havas Mediát és Mediacomot, illetve a 8 pontos Starcomot is. Csoport szinten a Group M végzett az élen, jócskán megelőzve a Publicis/Vivaki-t, illetve a holtversenyben harmadik OMG-t és Mediabrands-et.

Az értékelésben a forgalom mellett 16 minőségi szempont játszott szerepet, többek között az ügyfélmozgások, a tendereken nyújtott versenyképesség, a new business tevékenység, a felsővezetés és a digitális specialisták változásai, a szolgáltatások sokszínűsége, a nagy ügyfelek kiszolgálása, a munkatársi és az ügyféllojalitás.

Az ALDI-nál is kezdődik a fesztiválszezon

38 perce

Harmadik éve találkozhatnak a fesztiválozók ideiglenes ALDI-üzletekkel Magyarországon. Idén két ALDI pop-up üzlet és három ALDI GrillTerasz várja a zenei fesztiválok résztvevőit.

Sokan segítettek a beteg gyerekeknek

1 órája

Az Érintettek Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen az Érintettek Véradást.