2014. április 15.

RECMA: az MEC az élen

A lista mások mellett a tendereken mutatott versenyképesség alapján állt össze.

A lista mások mellett a tendereken mutatott versenyképesség alapján állt össze.

Az 50 országban mintegy 700 médiaügynökséget rangsoroló RECMA friss, magyar piacra vonatkozó listáján az MEC áll az élen, amely 12 pontos teljesítményével maga mögé utasította a 9 pontos OMD-t, Havas Mediát és Mediacomot, illetve a 8 pontos Starcomot is. Csoport szinten a Group M végzett az élen, jócskán megelőzve a Publicis/Vivaki-t, illetve a holtversenyben harmadik OMG-t és Mediabrands-et.

Az értékelésben a forgalom mellett 16 minőségi szempont játszott szerepet, többek között az ügyfélmozgások, a tendereken nyújtott versenyképesség, a new business tevékenység, a felsővezetés és a digitális specialisták változásai, a szolgáltatások sokszínűsége, a nagy ügyfelek kiszolgálása, a munkatársi és az ügyféllojalitás.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

13 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

17 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.