2018. december 07.

Radics Gigi és az OVB együtt lepték meg a Heim Pál Kórház betegeit

A látogatást egy Mikulás-ünnepséggel tették emlékezetessé a bent fekvő kis betegek számára.

Az OVB Magyarország hárommillió forinttal támogatta a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt. A felajánlott összegből a pontos gyógyszeradagoláshoz elengedhetetlen fecskendős pumpákkal, illetve az újszülöttek, csecsemők felső-légúti betegségek, rendellenességek diagnosztikájában használatos fiber-bronchoszkóppal gazdagodott a kórház több osztálya.

Az OVB Magyarország a támogatás mellé játékkal, édességgel és három televíziókészülékkel kedveskedett a Heim Pál Kórházban gyógyulóknak. A pénzügyi tanácsadó cég ajándékait és a Radics Gigi által hozott meglepetéseket az énekesnő a cég Mikulásával együtt adta át azoknak a gyerekeknek, akiknek idén nem otthonra hozza el a piros zsákban rejlő finomságokat az ősz szakállú.

„Az OVB Magyarország minden évben tanácsadóival közösen segít a szociálisan hátrányos helyzetű társadalmi csoportokon, közösségeken, intézményeken. Az elmúlt években több mint 30 millió forintot adományoztunk különböző magyarországi szervezeteknek. A társaság németországi központja 35 évvel ezelőtt hozta létre saját jótékonysági szervezetét, amely fennállása során szinte a világ minden pontján segített már, legyen szó iskolaépítésről Kenyában, segélyszállítmányok eljuttatásáról a volt Jugoszlávia területére a polgárháború ideje alatt vagy arról a gyors segítségnyújtásról, amelyet a gyermekek kaptak a Haitin pusztító Matthew hurrikán után” – mondta el Jánosi Gergely, az OVB Vermögensberatung Kft. ügyvezető igazgatója.

„Amikor az OVB Magyarország megkeresett, hogy részt vennék-e a mai ünnepségen, örömmel mondtam igent. Amikor csak tudok, mindig nagyon szívesen énekelek jótékonysági rendezvényeken, állok egy-egy jó ügy mögé. Megható volt látni, milyen nagy örömet szereztünk ma a kórház kis betegeinek, akik holnap reggel nem a megszokott környezetükben bontogatják majd ki a Mikulás csomagokat. Reméljük, ha csak egy kis időre is, de sikerült elfeledtetnünk velük, hogy az idén sajnos kórházban töltik ezt az ünnepet” – tette hozzá Radics Gigi.

A Next9 lett a Deloitte PR-ügynöksége

2 napja

A Deloitte Magyarország meghívásos PR tenderén a Next9 Communications nyert, így 2019. június 1-től az ügynökség látja el a vállalat külső kommunikációs feladatait.

Nincs több szőrme a Pradánál

2 napja

A Prada Group bejelentette, hogy a 2020-as szezontól kezdve nem használ többet állati szőrmét a kollekciónál.