2013. december 12.

Rádiózik az Unicum

A gyomorkeserű a ClassFM egész mai napját uralja, a fogyasztói aktivitásokba a közösségi médiát is bevonták.

A gyomorkeserű a ClassFM egész mai napját uralja, a fogyasztói aktivitásokba a közösségi médiát is bevonták.

A ClassFM mai műsornapját az Unicum 220 éves történelme köré építették fel. Ez alkalomból Rákóczi Feri beköltözik a Soroksári útra, ahol Zwack Izabella és Zwack Sándor vezeti körbe a gyárban és a múzeumban, közös bejelentkezésekben mutatják be a hallgatóknak a pincét, mesélik el a Zwack család történetét, elevenítik meg a családi sztorikat.

A tartalomra játékok is épülnek, melyekhez a háttérinformációkat a ClassFM honlapján és az Unicum Facebook-oldalán lehet megtalálni.

Az év végére megújult, informatívabbá vált az Unicum webshopot is tartalmazó honlapja. A márka jó évet zár: az Unicum Szilva nem csupán a World Spirits Award-on nyert aranyérmet, de a Carat Hungary-vel közösen készített bevezető kampánya két Arany Effie-t is ért az idei gálán.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

20 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

23 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.